Već smo upoznati sa činjenicom da kućni ljubimci  nisu više samo kućni ljubimci,oni su već odavno I članovi Vaših porodica I vjerni prijatelji I zato smo zbog njih pokrenuli web shop pod nazivom petfood.ba.

Poslujemo u okviru preduzeća A&M pet food doo,koje je prisutno na tržištu od 2015 god,i koje u svom asortimanu ima veliki iztbor hrane ,vitamina I opreme za kućne ljubimce.

Na petfood.ba možete pronaći širok asortiman proizvoda za Vašeg ljubimca.

Naši proizvodi su Vam konstantno dostupni i već danas Vam ih možemo poslati.

Pritom Vi profitirate s našim dugogodišnjim iskustvom na tržištu Bosne I Hercegovine mi  Vam nudimo superpremium marke i kvalitetne proizvode za životinje, kako hranu tako i opremu, po posebno povoljnim cijenama..

Kao online trgovina 100% smo fokusirani na to kako bismo Vam olakšali svakodnevnu kupovinu: jednostavno naručite na našoj web stranici željene proizvode i udobno čekajte u Vašem domu na njihovu dostavu.

 Naši pažljivo pripremljeni opisi proizvoda, nadopunjeni recenzijama proizvoda Vam pomažu u izboru pravog artikla za Vašeg ljubimca.

Ponosni smo što Vam možemo ponuditi najbolju uslugu svih  365 dana u godini.

Vizija nam je da budemo lider na internet tržištu I da uvijek nudimo konkurentne cijene, povoljne uslove dostave i brzu realizaciju isporuka.

Posebno smo posvećeni postizanju najviših standarda kvalitete usluge, na čemu stalno radimo u želji da nadmašimo očekivanja naših kupaca Svoju reputaciju gradimo na provjerenim vrednostima kojima smo dosljedni od samog osnivanja. Uspjeh gradimo kroz stalnu komunikaciju sa kupcima, prepoznavanju želja i potreba i neprekidnim naporima unapređenja efikasnosti poslovanja najnovijim svjetskim trendovima.

Cilj da u svakom momentu kupcima pružimo više za uloženi novac omogućio nam je sticanje stalnih klijenata, partnera i saradnika.

Kako bismo mogli obavljati dostavu u cijeloj BiH, sarađujemo sa brzim poštama.

Naša je velika želja omogućiti Vam prijem Vaše narudžbe što je brže moguće.

Napredna tehnologija i vrijedni radnici osiguravaju sigurno pakovanje i dostavu Vašeg paketa na Vašu adresu.

Naši kupci žele samo najbolje za svoje kućne ljubimce a mi se trudimo da bude zadovoljan i kupac i ljubimac!

Ako želite da Vaš ljubimac bude sretan I veseo što ste mu ponudili kvalitetne proizvode, Vi kao kupac da ste zadovoljni uslugom I cijenom,onda ste odabrali pravo mjesto za kupovinu.

Moja košara
Lista želja
Recently Viewed
Uporedi sljedeće artikle (0 Artkla)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Kategorije