Politika sigurnosti

Dobro došli u internet trgovinu Petfood.ba te na sve informacije, servise i produkte dostupne putem internetske stranice čija je adresa www.petfood.ba („Internet Trgovina“).

Pod korisnik se u ovoj Politici sigurnosti podrazumjeva fizička osoba koja pristupa Internet Trgovini, bilo da djeluje u vlastito ime, u tuđe ime ili u ime pravnog lica.

SIGURNOST INTERNET TRGOVINE

Kao i mnoge druge, Internet Trgovina primjenjuje SSL certifikat u cilju zaštite podataka u prenosu.

Upotreba važećeg certifikata je ilustrovana ikonicom katanca koji se nalazi u lijevom uglu adresnog polja vašeg internet preglednika, gdje je prikazana i web adresa Internet Trgovine. Ilustracija katanca može biti drugačija, zavisno o internet pregledniku kojeg koriste – npr. Chrom, Firefox, Edge, Safari ili drugi.

Banka prihvatilac sa kojom radimo primjenjuje sigurnosne standarde uključivo PCI i 3DS.

Internet Trgovina na svojoj stranicine ne prikuplja niti čuva brojeve kartica korisnika, i mi ih NIKADA nećemo tražiti od Vas.

KORISNIČKI RAČUN NA INTERNET TRGOVINI

Ukoliko ste registrovali svoj račun na Internet Trgovini, za potrebe pristupa povlaštenim informacijama na njoj, odnosno korisničkom računu na istoj, svakom korisniku se mogu pridružiti korisničko ime i pristupna šifra, zajednički nazvan „pristupni podaci“.

Unosom svojih pristupnih podataka na Internet Trgovini – korisnik pristupa personaliziranim  informacijama i odabranim servisima Internet Trgovine.

Radi vlastite sigurnosti, korisnicima Internet Trgovine se savjetuje da barem jednom godišnje ažuriraju pristupnu šifru za istu, da šifra uvijek bude jedinstvena – odnosno da se ne koristi za pristup drugim internet sadržajima i korisničkim računima, te da bude dugačka i snažna (čini je sličajna kombinacija slova, znakova i brojeva).

Moja košara
Lista želja
Recently Viewed
Uporedi sljedeće artikle (0 Artkla)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Kategorije