Bosch

 • Bosch junior jagnjetina/riža 15kg 145,00 KM

  bosch Junior janjetina i riža je idealna hrana za osjetljive štence , jer sadrži sirovine koje imaju nizak alergeni potencijal i balge su za želudac i crijeva.

  Uporedi
 • Gosbi plaisiris dog jagnjetina 400g

  *ovu hranu možete naći samo u radnji ili poručiti telefonom*

  Uporedi
 • Bosch Adult Janjetina & Riža 125,00 KM

  bosch Adult janjetina i riža je idealna hrana za odrasle i osjetljive pse, jer sadrži riže (16%) i ne sadrži pšenicu. Koncentracija energije i proteina i ekstrakt zelenousne školjke smanjuju rizik od pretilosti na kosti i zglobove. S imunološkim kompleksom iz manana i glukana se stabilizira crijevna flora i jača imunološki sustav.

  Uporedi
 • Bosch Adult Riba & Krumpir 15kg 125,00 KM

  Bosch Adult riba i krumpir je idealna hrana za odrasle pse, jer sadrži kvalitetne proteine iz ribe i proizvedena je bez pšenice. Koncentracija energije i proteina i ekstrakt školjke smanjuju rizik od pretilosti na kosti i zglobove. S imunološkim kompleksom iz manana i glukana se stabilizira crijevna flora i jača imunološki sustav.

  Uporedi
 • Besplatna dostavaRasprodano
  Bosch Maxi Adult
  Bosch Maxi Adult granule
  Bosch Maxi Adult 15kg 125,00 KM

  Bosch Maxi Adult je idealna hrana za odrasle pse velikih pasmina (od 30 kg), jer sadrži količine energije i proteina (21,5 % protein / 12,0 % masnoće) posebno odabrane za smanjivanje rizika od pretilosti. Hrana je proizvedena bez pšenice i s imuno kompleksom iz manana i glukana stabilizira crijevnu floru i jača imunološki sustav.

  Nema na zalihi

  Uporedi
 • BESPLATNA DOSTAVARasprodano
  Bosch Active
  Bosch Active granule
  Bosch Active 15kg 99,00 KM

  Bosch Active je idealna hrana za pse s povećanim energetskim potrebama, jer podupire optimalnu izdržljivost i postignuća. Sadrži najmanje 25% svježe peradi kao kvalitetni izvor životinjskog proteina i proizvedena je bez pšenice. S dodatkom imunološkog kompleksa iz manana i glukana se stabilizira crijevna flora i jača imunološki sustav.

  Nema na zalihi

  Uporedi
 • Bosch Light 12,5kg (za pretile pse) 120,00 KM

  Bosch Light je idealna hrana za odrasle, pretile pse, je ima snižene energetske vrijednosti (samo 6 % masnoća), sadrži visoki udio balastnih tvari (7 % sirova vlakana) i ne sadrži pšenicu. S dodatkom imunološkog kompleksa od manana i glukana se stabilizira crijevna flora i jača imunološki sustav.

  Nema na zalihi

  Uporedi
 • Bosch Adult Perad & Proso 35,00 KM99,00 KM

  Bosch Adult perad i proso je idealna hrana za odrasle pse, jer je proizvedena s puno svježe peradi (25 %), visokim udjelom prosa (17,5 %) i bez pšenice. Ekstrakt školjke smanjuje rizik od pretilosti posebno na kosti i zglobove. S dodatkom imunološkog kompleksa od manana i glukana se stabilizira crijevna flora i jača imunološki sustav.

  Nema na zalihi

  Uporedi
 • Bosch Adult Menu 99,00 KM

  Bosch Adult je idealna hrana za odrasle pse, jer sadrži optimalan udio proteina (23,5 %) i masnoća (13,5 %). Uravnotežena mješavina različitih kroketa od proteina i povrća je nadopunjena s 12 kvalitetnih trava. S dodatkom imunološkog kompleksa od manana i glukana se stabilizira crijevna flora i jača imunološki sustav.

  Nema na zalihi

  Uporedi
 • Bosch Medium Junior 3kg 35,00 KM

  Bosch Medium Junior je idealna hrana za štence srednjih pasmina od 15-25 kg, jer brine za ujednačen, ne previše ubrzan razvoj. Sadrži 25% svježe peradi, umjereni udio proteina (26 %) i ne sadrži pšenicu. Dodatkom kolostruma i imunološkog kompleksa iz manana i glukana se stabilizira crijevna flora i jača imunološki sustav.

  Nema na zalihi

  Uporedi
 • Bosch Mini Adult Perad & Proso 3kg 43,00 KM

  Bosch Mini Adult perad i proso je idealna hrana za odrasle pse malih pasmina (max. 15 kg), jer je ukusna i izbirljivim psima. Sadrži najmanje 25% svježe peradi, puno prosa (min. 20 %) i ne sadrži gluten. S dodatkom imunološkog kompleksa od manana i glukana se stabilizira crijevna flora i jača imunološki sustav.

  Nema na zalihi

  Uporedi
 • Bosch Mini Adult Janjetina & Riža 3kg 43,00 KM

  Bosch Mini Adult janjetina i riža je idealna hrana za odrasle pse malih pasmina (max. 15 kg), jer je ukusna i izbirljivim psima. Sadrži min. 25% svježe peradi, brašno janjetine, puno riže i ne sadrži gluten. S dodatkom imunološkog kompleksa iz manana i glukana se stabilizira crijevna flora i jača imunološki sustav.

  Nema na zalihi

  Uporedi
 • Bosch Special Light 2,5kg-hepatic (za pse s problemima sa jetrom i bubrezima) 30,00 KM

  Bosch Special Light je idealna hrana za odrasle pse s problemima s jetrom i bubrezima, jer sadrži smanjene količine proteina i minerala, rasterećuje metabolizam, sprječava stvaranje mokraćnih i struvitnih kamenaca i ne sadrži pšenicu. S dodatkom imunološkog kompleksa od manana i glukana se stabilizira crijevna flora i jača imunološki sustav.

  Nema na zalihi

  Uporedi
 • Bosch Mini Light 2,5kg (za pretile pse) 32,00 KM

  Bosch Mini Light je idealna hrana za male pse, koji su skloni debljanju, jer ima posebno snižene vrijednosti energije, proteina i minerala, te sadrži najmanje 25% svježe peradi i ne sadrži pšenicu. Pritom se mali psi manje debljaju, a imunloški kompleks iz manana i glukana stabilizira crijevnu floru i jača imunološki sustav.

  Nema na zalihi

  Uporedi
 • Bosch Light 2,5kg (za pretile pse) 32,00 KM

  Bosch Light je idealna hrana za odrasle, pretile pse, je ima snižene energetske vrijednosti (samo 6 % masnoća), sadrži visoki udio balastnih tvari (7 % sirova vlakana) i ne sadrži pšenicu. S dodatkom imunološkog kompleksa od manana i glukana se stabilizira crijevna flora i jača imunološki sustav.

  Nema na zalihi

  Uporedi
Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close

Vaši lični podaci će biti korišteni za obradu narudžbe, poboljšanje Vašeg iskustva na našoj stranici i u druge svrhe, opisane u našoj pravila o privatnosti.

Already got an account? Sign in here

Close

Close
Navigation
Categories