Bosch

 • Bosch Training mini 1kg 13,00 KM

  Trainig mini – poslastice za pse

 • Bosch Musli 12,00 KM

  Ukusna pseća poslastica s pet različitih vrsta žitarica, idealna za zdravu probavu, ukusna i lako probavljiva grickalica za nagrađivanje u praktičnoj kutiji. Ukusna pseća poslastica s pet različitih vrsta žitarica.

  Idealna za zdravu probavu.

  Ukusna i lako probavljiva grickalica za nagrađivanje u praktičnoj kutiji.

  Posebna receptura sadrži pet vrlo važnih vrsta žitarica koje osiguravaju optimalnu probavu.

 • Bosch Biskvit Lamb&Rice 12,00 KM

  Ukusna pseća poslastica s janjetinom i rižom u praktičnoj kutiji s ponovnim zatvaranjem, uravnotežena i probavljiva s niskim rizikom od alergije, posebno pogodna za pse koji su preosjetljivi na hranu. Ova a hrana nije samo nagrada za dobro ponašanje ili poslastica kao znak ljubavi – bosch pseći biskviti s janjetinom i rižom također sadrže puno zdravih sastojaka koji imaju pozitivan utjecaj na zdravlje Vašeg psa.
  bosch biskviti s janjetinom i rižom su grickalice s niskim rizikom od alergije i za pse koji su preosjetljivi na hranu. Niski alergijski potencijal i visoka probavljivost čine ovu pseću grickalicu posebno pogodnom za pse s alergijama i probavnih problema.

 • Bosch Cake 12,00 KM

  Posebno tvrdi pseći biskviti za pse velikih i divovskih pasmina, s posebnom strukturom koja pomaže u čišćenju zubi i jačanju čeljusti, u praktičnoj kutiji. Ova hrana nije samo nagrada za dobro ponašanje ili poslastica kao znak ljubavi – bosch pseći biskviti također sadrže puno zdravih sastojaka koji imaju pozitivan utjecaj na zdravlje Vašeg psa.
  bosch biskviti su ukusna grickalica za pse velikih i ogromnih pasmina. Poslastica je posebno tvrda i pomaže u održavanju zdravlja zubi i čeljusti velikih pasa.

 • Bosch Goodies Vitality 10,00 KM

  Ova pseća hrana nije samo nagrada za dobro ponašanje ili poslastica kao znak ljubavi – bosch Goodies Vitality također sadrže puno zdravih sastojaka koji imaju pozitivan utjecaj na zdravlje Vašeg psa.

 • Bosch Goodies Dental 10,00 KM

  Ova pseća hrana nije samo nagrada za dobro ponašanje ili poslastica kao znak ljubavi – bosch Goodies Dental pseći biskviti također sadrže puno zdravih sastojaka koji imaju pozitivan utjecaj na zdravlje Vašeg psa.

Close Moja košara
Close Lista želja
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigacija
Kategorije