• 12,00 KM

  Ukusna pseća poslastica s janjetinom i rižom u praktičnoj kutiji s ponovnim zatvaranjem, uravnotežena i probavljiva s niskim rizikom od alergije, posebno pogodna za pse koji su preosjetljivi na hranu. Ova a hrana nije samo nagrada za dobro ponašanje ili poslastica kao znak ljubavi – bosch pseći biskviti s janjetinom i rižom također sadrže puno zdravih sastojaka koji imaju pozitivan utjecaj na zdravlje Vašeg psa.
  bosch biskviti s janjetinom i rižom su grickalice s niskim rizikom od alergije i za pse koji su preosjetljivi na hranu. Niski alergijski potencijal i visoka probavljivost čine ovu pseću grickalicu posebno pogodnom za pse s alergijama i probavnih problema.

 • 12,00 KM

  Posebno tvrdi pseći biskviti za pse velikih i divovskih pasmina, s posebnom strukturom koja pomaže u čišćenju zubi i jačanju čeljusti, u praktičnoj kutiji. Ova hrana nije samo nagrada za dobro ponašanje ili poslastica kao znak ljubavi – bosch pseći biskviti također sadrže puno zdravih sastojaka koji imaju pozitivan utjecaj na zdravlje Vašeg psa.
  bosch biskviti su ukusna grickalica za pse velikih i ogromnih pasmina. Poslastica je posebno tvrda i pomaže u održavanju zdravlja zubi i čeljusti velikih pasa.

 • 12,00 KM

  Ukusna pseća poslastica s pet različitih vrsta žitarica, idealna za zdravu probavu, ukusna i lako probavljiva grickalica za nagrađivanje u praktičnoj kutiji. Ukusna pseća poslastica s pet različitih vrsta žitarica.

  Idealna za zdravu probavu.

  Ukusna i lako probavljiva grickalica za nagrađivanje u praktičnoj kutiji.

  Posebna receptura sadrži pet vrlo važnih vrsta žitarica koje osiguravaju optimalnu probavu.

No products were found matching your selection.

Navigacija
Close

Moja košara

Viewed

Nedavno pregledani artikli

Close

Kategorije